کلوچه‌ی زنجبیلی
۰
کلوچه-ی-زنجبیلی

کلوچه‌ی زنجبیلی

کلوچه-ی-زنجبیلی

مواد لازم برای کلوچه زنجبیلی :

آرد: دو و یک چهارم لیوان

جوش شیرین: کمتر از یک قاشق مرباخوری

پودر دارچین: یک قاشق مرباخوری

پودر زنجبیل:  یک قاشق غذاخوری

پودر میخک: نصف قاشق مرباخوری

نمک: نصف قاشق مرباخوری

کره: سه چهارم لیوان

شکر(شکر قهوه ای): یک لیوان

تخم مرغ: یک عدد

عسل و یا شیره انگور: یک چهارم لیوان

طرز تهیه کلوچه زنجبیلی:

آرد ، جوش شیرین، زنجبیل، دارچین، میخک و نمک را در ظرف مخلوط کنید. آرد و شکر را با هم بزنید ،تخم مرغ و عسل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید و سپس مواد خشک را به آن اضافه کنید. توپک های کوچکی از خمیر به دست آمده را درست کنید و روی سینی فر حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

منبع: http://namakstan.net

این مطلب را از دست ندهید:  شیرینی آویشن

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

5 × دو =

0

بالا

X