طرزتهیه ی فلافل+ادویه فلافل
۰
ادویه-ی-فلافل

 طرزتهیه ی فلافل همراه با چاشنی خاص ادویه فلافل

 

۳۰۰گرم                       نخودادویه-ی-فلافل

۳ عدد                          پیاز

۱/۲ استکان                  جعفری

۳ حبه                         سیر

۲ قاشق غذاخوری          آرد نخودچی

به مقدار دلخواه              ادویه فلافل

۱عدد در صورت تمایل       تخم مرغ

به مقدار لازم                نمک

طرز تهیه فلافل

برای تهیه فلافل نخود رو باید خیس بدیم. خیس خوردن نخود کمی طول میکشه، ولی اگر به نخود در حال خیس خوردن مقداری نمک اضافه کنیم زمان خیس خوردنش نصف میشه و در عرض دو سه ساعت نخود آب رو به خودش جذ میکنه. برای همه حبوبات میشه از این رو استفاده کرد. اینو واسه وقتایی گفتم که عجله داریم و از قبل فکرشو نکردیم. راحتترین راه اینه که بعد از خیس خوردن نخود، اون رو به همراه پیاز و سیر و ادویه و جعفری داخل میکسر یا همون مخلوط کن بریزیم و خلاص.
ولی اگر در دسترستون نبود میتونین نخود رو چرخ کنین و به همراه سیر و پیاز رنده شده و جعفری خرد شده ورز بدین. برای میکس هم لازم نیست خیلی مواد رو له کنیم. بعد از میکس کردن، آرد رو اضافه میکنیم. تخم مرغ رو هم به مواد اضافه میکنیم و مواد رو خوب ورز میدیم. بعد هم به شکل توپ در میاریم و در روغن سرخ میکنیم.

فوت و فن های پخت فلافل
بعضی ها تخم مرغ رو به فلافل اضافه نمیکنن و به تهیه اون تا همین مرحله بسنده میکنن ولی تخم مرغ باعث شکیل شدن فلافل میشه و به اون زیبایی میده. همچنین از خشک شدنش جلوگیری میکنه. ولی باز انتخاب با خودتونه.
نکته دیگه در مورد فلافل اینه که متاسفانه فلافل رو باید در روغن زیاد سرخ کرد تا هم زیبا تر بشه و هم یکدست پخته بشه. ولی میتونین در انتها با حوله مخصوص روغنش رو بگیرید.
ادویه  فلافل شامل فلفل سیاه، زیره سبز و تخم گشنیز هر کدوم یه قاشق چای خوری رو باهم پودرو مخلوط میکنیم.پیشنهادم اینه که حتما از همشون در فلافلتون استفاده کنین تا طعم عالی رو که شایستش هست بگیره.

این مطلب را از دست ندهید:  کلوچه‌ی زنجبیلی

منبع: http://chashnee.ir

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

یک × دو =

0

بالا

X