شیرینی نشاسته و فندق
۰
شیرینی-فندقی-و-نشاسته

شیرینی نشاسته و فندق

کره ۱۲۵ نرم شده، روغن مایع ۱ استکان، تخم مرغ ۲ عدد ( یکی از سفیده ها برای روی شیرینی)، پودر قند، ۱لیوان نشاسته

شیرینی-فندقی-و-نشاسته

گندم، ۱ لیوان بکینگ پودر، نصف پاکت وانیل، نصف پاکت آرد۲٫-۳ لیوان رویه:فندق نیم کوب شده

طرز تهیه : برای تهیه این شیرینی عصرانه ابتدا در یک کاسه کره , تخم مرغ ها, روغن مایع, پودر قند, نشاسته, بکینگ پودر ووانیل را ریخته مخلوط میک نیم. سپس ارد را کم کم می ریزیم خوب ورز داده تا خمیر بدست نچسبد. در یک ظرف دیگر فندقنیم کوب شده و ۱ عدد سفیده تخم مرغ را با اهم مخلوط می کنیم. از خمیر به اندازه گردو برداشته و در دست گرد می کنیم اول در یک طرف سفیده تخم مرغ مالیده و سپس رویش فندق می ریزیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده شیرینی ها را می چینیم درفر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده بمدت ۲۰-۲۵ دقیقه قرار می دهیم تا بپزد.

منبع: http://www.niksalehi.com

این مطلب را از دست ندهید:  طرزتهیه ی فلافل+ادویه فلافل

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

8 − دو =

0

بالا

X